Deskundig advies
Gehele jaar aanplantbaar
Eigen aanplantservice
Groot assortiment
Persoonlijk 3d tuin ontwerp mogelijk
Inclusief aanplantinstructies

De mooiste boomsoorten

Bij Uniekebomen vind u de mooiste boomsoorten. Onze diverse assortiment bevat onder andere fruitbomen, sierbomen en kleurrijke heesters.

Fruitbomen

Van sappige appels tot zoete peren, fruitbomen brengen de heerlijke smaken van de natuur naar uw eigen achtertuin. Ontdek fruitbomen en notenbomen van hoge kwaliteit, zorgvuldig gekweekt om u een overvloedige oogst te bezorgen.

Sierbomen voor een betoverende sfeer in de tuin

Creëer een betoverende sfeer in uw buitenruimte met onze prachtige sierbomen. Geniet van de prachtige kleuren die sierbomen te bieden hebben. Van elegante sierkersen tot statige magnolia's, deze bomen voegen een vleugje schoonheid toe aan elke tuin.

Een van onze persoonlijke favorieten is de Japanse Sierkers
Geniet in het voorjaar van de spectaculaire bloei die deze sierkers te bieden heeft.

Cercis canadensis Forest pansy - Uniekebomen.nl

Kleurrijke heesters voor levendige accenten

Breng kleur en leven in uw tuin met onze levendige heesters. Van bloeiende azalea's tot geurige lavendel, deze heesters zijn perfect om borders te accentueren en uw tuin te transformeren in een bloeiend paradijs.

Onderhoudsarme bomen en heesters:

Voor degenen die op zoek zijn naar gemak, bieden wij een selectie van onderhoudsarme bomen en heesters die weinig zorg nodig hebben, maar toch een grote impact hebben op uw tuinlandschap.