Deskundig advies
Gehele jaar aanplantbaar
Eigen aanplantservice
Groot assortiment
Persoonlijk 3d tuin ontwerp mogelijk
Inclusief aanplantinstructies

Online bomen bestellen

Op Uniekebomen.nl bestel je eenvoudig en snel de mooiste bomen en heesters. Online bomen bestellen kan eenvoudig via onze webshop.

Uniekebomen, dé online specialist voor bomen en heesters

Op zoek naar unieke bomen en heesters voor uw tuin? Kijk dan niet verder! Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige bomen en heesters, zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Of u nu op zoek bent naar een imposante solitaire boom, een kleurrijke bloeiende heester of een wintergroene haag, bij Uniekebomen.nl vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Eenvoudig online bestellen

Het bestellen van bomen en heesters via Uniekebomen.nl is eenvoudig en snel. In onze webshop kunt u eenvoudig bladeren door ons assortiment en de producten filteren op basis van uw wensen. Zo vindt u snel de perfecte bomen en heesters voor uw tuin.

Wij staan voor betrouwbare service en kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Daarom bieden wij een betrouwbare service en hoge kwaliteit. Al onze bomen en heesters worden met zorg gekweekt en geleverd. U kunt er dus zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. Bent u toch niet tevreden? In dit geval gaan we graag samen op zoek naar een passende oplossing.

Onze bomen webshop is de bestemming voor het vinden van prachtige heesters voor in de tuin. Of je nu op zoek bent naar majestueuze bomen om schaduw te bieden, kleurrijke heesters om uw tuin op te fleuren, of misschien een combinatie van beide, bij Uniekebomen vind je het allemaal.

Betula nigra - uniekebomen.nl
Sorbus dodong - uniekebomen.nl
Cercis canadensis Forest Pansy  - Uniekebomen.nl

Premium collectie bomen

In onze premium collectie vind u de meest unieke en bijzondere bomen. Alle bomen en heesters in onze premium collectie worden handmatig geselecteerd door onze eigen experts.

De mooiste boomsoorten

In ons assortiment zijn de mooiste boomsoorten te vinden waaronder:

Bezoek onze bomen showtuin

De bomen uit onze premium collectie zijn ook te bezichtigen in onze bomen showtuin in Doornspijk. Onze experts geven u graag een rondleiding door de showtuin. Tijdens de rondleiding nemen we graag uitvoerig de tijd om u te vertellen over de prachtige bomen en heesters.